webdesign 4yourliving

Webdesign 4yourliving

Project Breakdown

Lion Creations heeft samengewerkt met het interieurbedrijf 4yourliving, voor het nieuwe redesign van de website.. De huidige website van 4yourliving was niet gebruiksvriendelijk, en moeilijk te onderhouden. De opdrachtgever was toe aan nieuwe website. Het belangrijkste uitgangspunt van de website was informeren over de diensten,

Lion Creations heeft een analyse gemaakt van de huidige webdesign de website van 4yourliving website. Er is vooral gekeken wat wel en niet goed werkt. Na het analyse, is alles teruggekoppeld aan 4yourliving. Wij hebben adviezen uitgebracht m.b.t. webdesign, en nieuwe structuur van de website. Nadat 4yourliving hiermee akkoord ging, zijn wij verder gegaan met de vervolgstappen.

Lion Creations heeft nieuw huisstijl ontwikkeld voor 4yourliving. Toen het nieuwe huisstijl aanwezig was, is Lion Creations daarna begonnen met bouwen van de website.

De website van 4yourliving is binnen vijf weken live gegaan. Na het aanpassen van alle feedback, is de website getest. Vervolgens heeft Lion Creations dit op verschillende mobiele apparaten gedaan. De website is gebruiksvriendelijk en gebouwd in Content Management Systeem genaamd WordPress.

Na het bouwen van de website, heeft 4yourliving 3 maanden onderhoudsgarantie.  In deze periode, kan 4yourliving kosteloos dingen laten veranderen of toevoegen aan de website. Hiervoor wordt niks in rekening gebracht.

Omdat werken met  WordPress soms lastig kan zijn, helpt Lion Creations graag haar klanten.Daarom bieden wij graag onze klanten deze mogelijkheden. Voor vragen over de website, kan 4yourliving altijd terecht bij Lion Creations.

Bent u nieuwsgierig hoe de website van 4yourliving eruit ziet? Neem dan snel een kijkje naar de website. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer info.