fbpx Skip to main content

Businesscards For Your Brand

Visitekaartjes laten ontwerpen?

Een belangrijk promotiemiddel voor uw onderneming is een professioneel visitekaartje. Het is niet alleen overhandigen van uw contactgegevens, maar het geeft ook een indruk over uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat een visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Dit kan mensen triggeren om met u in contact te komen.

Professioneel en Fris visitekaartje

Lion Creations ontwerpt moderne en eenvoudige visitekaartjes volledig in uw huisstijl en wat past bij uw onderneming. Wij gaan door met ontwerpen totdat u tevreden bent met het resultaat. Wij rekenen voor een visitekaartje ontwerp €50,- incl. BTW. De visitekaartjes worden geleverd in JPG,PNG en PDF bestanden en samen kunnen wij met u hoe u wilt laten bedrukken. Op uw visitekaartjes worden naam, email, functie, telefoon, adres en website vermeld. Lion Creations overlegt altijd met u wat voor informatie op de kaart gezet wordt. Daarnaast geven wij ook adviezen wat voor u van toepassing is en bij welke drukkerij de visitekaartjes bedrukt kunnen worden.

Onze klanten

Bent u onze volgende klant?

Wilt u een visitekaartje laten ontwerpen door Lion Creations? Neem dan contact met ons op wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

CONTACT