The Perfect Website For Your Brand

Een website laten maken?

Een website laten maken voor uw onderneming, stichting of vereniging? Dat klinkt goed! Lion Creations helpt graag ondernemers die website willen laten maken voor een goedkoop prijs. Een website opzetten is niet alleen dat het mooi is, maar ook dat het gebruiksvriendelijk is en geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Als u een website laat maken door Lion Creations, garanderen wij een uniek en innovatief design.

Tijd voor nieuwe website

Lion Creations bouwt websites met een responsive design. Hiermee bedoelen we dat een website goed zichtbaar is op elke soort mobiele apparaten. Denk hierbij aan desktop, tablet of smartphone. Met een responsive design wordt de gebruiksvriendelijkheid voor zowel bezoekers als zoekmachines verbeterd.  Bezoekers van uw website hoeven niet meer in of uit te zoomen en navigeren door de website heen gaat makkelijker dankzij buttons en knoppen.

Hoe meer u website bezoekers genereert, hoe hoger de zoekmachine Google uw website zal waarderen. Heeft u een responsive design, zijn er grote kansen dat u bovenaan de zoekresultaten wordt weergeven. Zo valt u op in de ogen van bestaande en nieuwe klanten. Als vervolg nemen zij een kijkje op uw website waardoor de kansen vergroot worden dat zij bepaalde acties uitvoeren op uw website. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat er bestellingen geplaatst worden, bezoekers zich gaan abonneren op nieuwsbrieven of met u in contact komen.

webdesign Kydiamondbeautycenter Zaandam

Our Clients

webdesign mb group security
Webdesign taxi direct tilburg
Webdesign Privacy Precise
webdesign dutchbranders

Bent u onze volgende klant?

Wilt u een website laten bouwen door Lion Creations? Neem dan contact met ons op wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

CONTACT