fbpx Skip to main content

Flyer or Folder For Your Business

Flyer of folder ontwerpen

Lion Creations ontwerpen flyers, brochures of folders volledig in de lijn van uw huisstijl of campagne. Het doel hiervoor kan zijn om meer verkeer te generen met uw doelgroep. Wij werken aan het ontwerp totdat u 100% tevreden bent. U betaalt niet meer voor aantal rondes maar een vast prijs!

Een flyer is een kans om een korte mededeling op weer te geven. De boodschap wordt direct overgebracht en niks hoeft open gevouwen te worden. Een flyer is een handzaam A5 formaat. Flyers kunnen goed gebruikt worden voor aankondiging van een evenement, aanbieding of opening van bijvoorbeeld een winkel.

De flyer wordt ontworpen vanuit uw huisstijl. Dit is dan herkenbaar als uw bedrijf. Dit lukt als de juiste kleuren, vormen en foto’s gebruikt worden. U kunt de foto’s en teksten zelf aanleveren. Heeft u dat niet? Geen probleem! Wij kunnen dat voor u regelen. Samen met u overleggen wij de mogelijkheden voor het best gewenste resultaat.

U kunt kiezen om of u fllyers zelf wilt laten bedrukken. U ontvangt alle bestanden die u hierbij nodig heeft. Naast het ontwerpen, begeleidt Lion Creations u ook bij het bestellen van uw drukwerk. Er zijn veel keuzes in drukkerijen als het gaat om formaten en papiersoorten. Samen bespreken wij de wensen en zorgeloos kan alles voor u geregeld worden.

  • Een uniek ontwerp wat past bij uw brand
  • Mogelijke adviezen over formaten
  • Meedenken aan het doel van de flyer
  • Mogelijke begeleider bij het drukken
  • Duidelijke inzichten over de kosten

Er zijn meer kansen dat een folder ontwerp bewaard wordt omdat de waarde hoger is voor de ontvanger. Op een folder is er ruimte voor tekst en afbeeldingen waardoor uw boodschap goed overgebracht wordt. Een folder is goed geschikt om bedrijf en diensten te promoten producten te communiceren dan een flyer. Men kan bijvoorbeeld ook aanbiedingen erop zetten, maar bij voorkeur op beide zijde zodat de boodschap goed uitspringt.

Folder ontwerpen kan in alle vormen en maten. Er zijn genoeg mogelijkheden. Maar voor het beste resultaat, hanteren we een aantal uitgangspunten en willen wij een helder stappenplan doorlopen. Voor ons is het heel belangrijk dat wij ook uw doelgroep goed kennen en met welke doel de folder gemaakt wordt. De vervolgstappen zijn dan dat wij kijken naar de formaat, vormgeving, kleuren, foto’s, teksten en wat er allemaal nodig is om uw doelgroep te bereiken.

U levert ons de teksten, afbeeldingen en de contactgegevens aan en dan bespreken wij samen telefonisch het gewenste resultaat. Na elke ontwerp, sturen wij aantal voorbeelden naar u toe. U kunt ons dan feedback geven en zo passen wij het ontwerp aan hoe dat gewild is. Heeft u geen materialen om aan te leveren of geen beeld wat u precies wilt? Wij helpen u hier graag mee verder. Lion Creations brengt mogelijke adviezen uit over uw ontwerp en vervolgstappen naar de beste resultaat.

Flyers ontwerp voor onze klanten

flyer design rijschool gofast

Bent u onze volgende klant?

Wilt u een flyer of folder laten ontwerpen door Lion Creations? Neem dan contact met ons op wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

CONTACT